30 Aralık 2015 Çarşamba

YILBAŞI GÖZLÜKLERİ



Geçen yılbaşı çocukların yapmayı en sevdiği etkinliklerden biri olmuştu bu gözlükler. Resimden anlaşıldığı üzere çılgınca eğlendiler :)). Yabancı bir blog'da bulmuş ve çıktısını almıştım. Makas, boyalar, simler ve yapıştırıcıyla birlikte bu çıktıları çocukların önüne koyduk. Sadece gözlüklerin ortasını çıkarmaları için kesme işine biz yardım ettik. Gözlükleri kesmeye, boyamaya ve tasarlamaya bayıldılar. Daha sağlam olması için şablonu bir kartona yapıştırıp öyle kesebilirsiniz. 

Yılbaşının ilk etkinliği buydu geçen yıl. Hem biz de arkadaşlarımızla bu sırada yemek öncesi biraz sohbet etme fırsatı bulduk, hem de çocuklar gözlükleriyle çok eğlendi.



Buradaki linklerden şablonları indirip çıktısını alabilirsiniz. Bu çam ağacı gözlüklerin şablonu, bu da yıldız gözlüklerin şablonu. 

Sabah uyanınca birer tane daha yapmak istemişlerdi. Ayrıca keserken veya boyama sırasında işler ters giderse diye birkaç çıktı almanızı tavsiye ederim. Hazırlıklı olmak iyidir. :)

Aynı zamanda yılbaşı temalı numaralı boyama kağıtlarının çıktılarını almıştım. Onlar da sabah kalktığımızda bana kahve içme şansı verdi :) Böyle boyama sayfaları basarak sabah yapmaları için boyalarla masaya bırakabilirsiniz. Ve uyandıklarında işe koyulabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder